Annonser från BloggPartner

svart


..

'
Nu drar jag mig till Julia för en liten små mysig kväll framför tv'n :D

MJ

klicka på bilden

Oh no...
Oh no...
Oh no...

You'll never make me stay
So take your weight off of me
I know your every move
So won't you just let me be
I've been here times before
But I was too blind to see
That you seduce every man
This time you won't seduce me

She's saying that's ok
Hey baby do what you please
I have the stuff that you want
I am the thing that you need
She looked me deep in the eyes
She's touchin' me so to start
She says there's no turnin' back
She trapped me in her heart

Dirty Diana, nah
Dirty Diana, nah
Dirty Diana, no
Dirty Diana
Let me be!

Oh no...
Oh no...
Oh no...

She likes the boys in the band
She knows when they come to town
Every musician's fan after the curtain comes down
She waits at backstage doors
For those who have prestige
Who promise
Fortune and fame, a life that's so carefree
She's saying that's ok
Hey baby do what you want
I'll be your night lovin' thing
I'll be the freak you can taunt
And I don't care what you say
I want to go too far
I'll be your everything
If you make me a star

Dirty Diana, nah
Dirty Diana, nah
Dirty Diana, no
Dirty Diana...
Dirty Diana, nah
Dirty Diana, nah
Dirty Diana, no
Dirty Diana...
Diana!
Diana!
Dirty Diana!
It's Dia...aa...aa...ana!

She said I have to go home
'Cause I'm real tired you see
But I hate sleepin' alone
Why don't you come with me
I said my baby's at home
She's probably worried tonight
I didn't call on the phone to
Say that I'm alright

Diana walked up to me,
She said I'm all yours tonight
At that I ran to the phone
Sayin' baby I'm alright
I said but unlock the door,
Because I forgot the key,
She said he's not coming back
Because he's sleeping with me

Dirty Diana, nah
Dirty Diana, nah
Dirty Diana, nah
Dirty Diana, no
Dirty Diana, nah
Dirty Diana, nah
Dirty Diana, nah
Dirty Diana...
Come on!
Come on!
Come on!
Come on!

blå vit

Tröja Linne Byxor Skarf - Gina Tricot
Skönt att allt är från gina ;)

..

Min kjol fram
Bak

nytt

svart kjol
vit stickad tröja
Blå blus

MODEKUNGEN.SE


söndaaaag

Hallååå!
Sitter och försöker plugga för en gångs skull, inte alltid det händer :) Försöker få till uppgiften inom människan socialt och kulturellt som ska vara klar och inne senast på Tisdag, utskriven på papper. Började lite med den i Torsdags men skrev ungefär en mening sedan fattade jag inte mera så försöker fatta den nu, men det verkar inte gå så bra nu heller.
'''
Vaknade i alla fall upp hos Daniel idag sedan kom mamma och hämtade mig så åkte vi till Överby en stund, där hittade jag en kjol, två tröjor och ett par tights. Bilder kommer senare. Innan vi drog oss hemåt hälsade vi på hos mina kusiner en stund också för Henrik är hemma från Norge nu, det blev lite fika och en hel del tjöt .. som vanligt ..
'''
Dagen igår var super bra. Vaknade först upp hos Isabelle sedan kom pappa och hämtade mig så drog jag hem en stund. Sedan var det ju SPA TIME med Malin och hennes mor som jag verkligen inte kan klaga på, gör trevligt var det med först ansiktsbehandling och efter det var det mat. På kvällen drog jag och Malin och kikade på Harry Potter sen sov jag hos Daniel. Det var dom dagarna kortfattat och nu ska jag åter gå till pluggandet, hejdååå

Snöööö





kaaaoooossss

 


Dagens Torsdag, Fredag, Lördag

Torsdag



Tröja - Bik Bok
Jeans - Gina Tricot

Fredag, Lördag




Tröja och Jeans - Gina Tricot

Klicka på bilderna för att få dom större


Spa time

Tjena!

Sov hos Isabelle i natt så kom precis hem. Kom dit igår kväll så det blev mest tjat och film tittande, men jag klagar inte. Det var skönt att få träffa henne igen, det är inte ofta vi får tid till varandra längre , :/ Pappa kom och hämtade mig runt elva så jag inte behöver stressa nu, för vid ett ska jag och mamma möta upp Malin och hennes mamma i stan för vi ska på spa. Det blir ansiksbehandling och sedan äter vi mat i stan. Vad som händer senare har jag ingen riktig koll på. Men hur det än blir så blir det säkert bra :)

 

Bilderna är på mig och Isabelle från förra vintern.
Tycker om dig gumman! ♥


skönt

Skönt att kvällen igår slutade med Uddevalla sjukhus, skönt att jag inte varit i skolan idag, skönt att jag inte är på humör, skönt att jag snart ska träna och skönt att jag är LEDIG imorgon ..

onsdag

Hej igen!

Det har inte varit mycket bloggande nu det sista ändå men har inte haft något att skriva om och ligger lite efter i pluggandet så det är därför. Ska försöka skriva lite mer nu, det är ju snart december och första advent osv och då finns det säkert en del att skriva om. Just nu sitter jag faktiskt med en massa plugg och har precis gjort klart matten. I skolan har vi procent och ränta så satt en timma med pappa och bara snackade ränta och grejer nu.
---
Vid sex ska jag i alla fall ner till stan för att ta spruta mot livmoderhalscancer sedan hem och kolla på bonde söker fru. Skriver sen igen, ha det bra så länge :)
Dagens - Bik Bok tröja och svarta Jeans från Gina Tricot

hjärta


dagens

Kofta - Bik Bok
Linne - Lindex
Jacka - Julklapp
Jeans tight - Gina Tricot

Igår



Klicka för att få större

F R E D A G

Hallå!
Fredag idag och jag är väldigt glad för det, veckan har i för sig svept förbi men Fredag är alltid lika skönt. Idag fyller Erika år GRATTIS GUMMAN! Så därför ska det ut och firas med mat och snack med goa damer. Kläderna jag har på mig har jag verkligen tänkt igenom, ville vara lite färg glad så därför slutade det med att jag blev hel svart :) hahah, inte så påhittig av mig med det duger. Hinner inte skriva mera just nu och inte heller ta kort med kameran, kanske kan slänga in något snabbt sen med webben. Puss på er och hoppas ni får en toppen Fredag!

..


inte okej!

Just nu är jag redigt arg! Var precis klar med mitt engelska arbete med text som jag har suttit och skrivit hela kvällen för att nu prata och spela in det jag skrivit. Tro fan inte att datan dör så inget sparats!!!!!! ååååååh, det är så typiskt mig .. Kommer antagligen skratta åt detta imorgon för denna oturen är så sjukt rolig att skratta åt så förstår om ni skrattar nu. haha ,  nej det var inte kul! Kommer inte skriva mer idag som jag hade tänkt för måste plugga ikapp en del just nu, ni får sova så gott pussss


tell me your secrets and ask me questions

Halllå dääääär!
Vad gör jag? Jo, absolut ingenting, borde jag plugga? JA det borde jag för jag ligger efter, men orkar jag? nej :/ Behöver göra mig en stor kopp med kaffe och något att äta för att orka plugga nu, väntar även på att mamma ska komma hem men hon verkar inte vilja svara på mina samtal. I morgon är det sovmorgon som gäller och sedan tidig skoldag, det blir en skön dag. Onsdag är nu klar och det betyder att mer än hälften av skolveckan har gått och snart är det helg :) På Fredag fyller Erka älsklingen år så det blir till att mysa med henne och några goingar till och Lördagen tillbringar jag med Danneman! Lite shopping och kanske bio, låter bra. Nu ska jag se vad som händer här i huset, kanske sova en stund? Eller städa rummet? Nej, plugga får det väl bli dååååå ..   HA DE

brudar

Jo men jag har ganska kul ändå ..


ensam hemma söker

Hejhej!
Ja då sitter jag hemma helt själv i mörkret efter att Frida har lämnat mig. Pappa jobbar och mamma är på sykurs så här kommer jag sitta i kväll, ensam i en svart soffa och glo tv. Drar mig nog till affären sedan och köper mig lite glass för att tröst äta lite när ingen är hemma. Plugga vore även bra att göra, men känner inte att jag är gjord för att göra det så därför kommer jag inte göra det heller.

En liten förändring i mitt rum

Före



Efter



Det blev ju inte en stor förändring men det blev ju i alla fall något :)

Hold my hand

Michel Jackson och Akon

Klicka på bilden

But together we can be alright

Hejhej!
Idag är jag både trött och inte på humör. Har varit trött hela dagen i skolan och humöret är inte lätt att hålla uppe när saker i ens liv inte är som det borde. Men i alla fall hade jag utvecklingssamtal förut och det gick bra, vilket var skönt att få gjort. Nu ligger jag hemma i min säng och funderar på att flytta runt lite för en förändring känns bra just nu. Så ska försöka få till det på något sätt. Hoppas ni får en mysig kväll, pusss!

-'-'

Hallå!

Då ska jag se till att blogga lite mera denna veckan. Det har inte blivit mycket det senaste just för att jag har varit sjuk och haft annat för mig. Nu kollar jag på tv tillsammans med min mamma som jag inte har gjort på ett tag. Tänkte även lägga in lite bilder nu på fyra nya tröjor som jag har fått under den senaste veckan.

Kofta från Bik Bok av mamma



Tröja från Bik Bok av mamma



Linne från Vero Moda också från mamma



Kofta från Vila av moster


dåligt dåligt

Hejhej!

Kom precis hem från träningen och är ja helt död. Det har inte varit mycket bloggande på ett tag men har varit sjuk och det har varit lov så har gjort en del annat och inte varit inne på datan så mycket. Men efter helgen ska jag försöka bättra mig igen, pussss!


Serva me servabo te



en massa snö




Ge mig värme, ge mig sol!

Ingen skola, snön vinner

värme tack

Ge mig lite Kroatien nu!
Orkar inte med snön ..


snösnösnö

Hallå!

Ligger hemma i sängen och är sjuk och kollar ut på snön som kommer. Helt sjukt, det tar ju aldrig slut!
Mamma ringde förut och berätta att hon satt i kö i över en timma för att komma IN till Uddevalla och det var nästan omöjligt att komma UT från Uddevalla sa hon. Tur att jag inte åkte med bussen till skolan idag alltså ..

12.56

Dagens '

skinn jacka - julklapp
skor - mammas
jeans - gina tricot
linne - hm
kofta - vero moda
skarf - mammas
brun väska -



Nu drar jag och kollar på Daniels match, ha det!

Hemma spa med Malin

Hallå!

Sitter i mitt rum och skräpar ner med Malin Karlsson, malinkk.blogg.se ..   :S:S  Hahaha, nä men det är inte så farligt som det ser ut. Vi trodde att vi skulle på spa idag med våra mammor men nej, det skulle vi ta om ungefär två veckor så vi har ett eget litet spa. Det duger väl, Malin är ju som hon är så det är tur att jag orkar med henne, men vad gör man inte för en tjej som henne? Ikväll kommer Lana och Emma hit och myser lite med mig, vi ska feta till oss och vem vet vad som händer men kul kommer det i alla fall bli.

Hoppas ni får en trevlig Lördag gubbar så hörs vi, puss!


girls just wanna have fun

Hallååå igen!

Dagen har rullat på och den har faktiskt spenderats med mor min. När hon kom hem från jobbet åkte vi till överby och åt lite, kollade på byxor sedan köpte vi en krans som vi skulle lägga på mormors grav. Efter vi varit på mormors grav åkte vi snabbt till stan och köpte en till krans som vi la på farmors grav sedan åkte vi hem och lagade mat. Maten blev god ( potatis och kött ) och nu kollar vi faktiskt på idol. Har inte kollat på det alls nu när det är de sista som går vidare men men, det är väl det roligaste ikväll, aldrig kul att vara sjuk .. 

Jag får kolla vidare och ni får njuta av en mysig Fredags kväll, pussssss!


dagens




Skarf och skjorta från Gina Tricot
Linne H&M
Jeans tights Vero Moda

so sick

Godmorgon goingar!

Ligger faktiskt kvar i sängen idag för mår inte alls bra. Ont i halsen, hosta och är tät ..  Detta låter säkert lite konstigt men jag är faktiskt van, varje år vid Oktober - November så får jag såhär på grund av min astma. Förra året var första  gången som jag inte behövde åka in till sjukhuset för att få hjälp att andas, så vi får väl se hur detta slutar. Men det slutar säkert bra i år med :)



Under tiden så försöker jag göra klart medicinen som ska vara inne på Tisdag och det rullar faktiskt, det är ju ganska smart att ligga och plugga medicin nu när jag är sjuker, haha. Dagen igår var ganska lugn, vakna upp brevid Daniel sedan kom min moster så åkte vi ut till överby en sväng och efter det skulle jag klippa mig. Kvällen spenderades hemma med mamma och tv'n och idag blir det nog samma fast kanske med en hyrd film till.

Nu ska jag plugga vidare, puss ♥


Uncle Kracker

Put another candle in the wind, It's just another thing that I can't fix
Play another game that I can't win, but I'm not leaving it like this
Maybe I should find a common ground, Scrape another problem off my list
Go a head and kick me when I'm down, but I'm not leaving it like this



http://www.youtube.com/watch?v=p2ZAWszgtLM&feature=related

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world



Då var jag nyklippt och har gjort lite ljusa slingor, såhär blev det



och såhär var det innan



med denna färgen


ni är äkta brudar



Sanna ♥ Frida ♥ Olivia ♥ Josefin ♥

fittmobil

Kameran har laddat ur så laddar batteriet nu så bilderna kommer imorgon, kanske bara kommer ut två eller något för ingen ville vara med men det får duga. Nu sitter jag även och skriker på mobilen och frågar den varför den är så jävla cp störd! Den vill inte ta emot sms från igår eller idag och den hackar när jag grejar med den, fy på den. Nu ska jag städa lite, hejdåå

spa snack

Hej!
Kom precis hem från Sanna efter många mysiga timmar med mina brudar. Hinner inte lägga in några bilder nu för ska snart ner till stan för en fika med mamma, Malin och hennes mamma. Vi ska planera lite inför spat som vi ska till på lördag. Så vi hörs sen igen, puss!



bättre sent än aldrig

Rensade precis kameran lite så den är tom senare ikväll och då hittade jag tre bilder som inte har kommit ut än ..


Min svarta "stickade" tröja från Gina Tricot som mamma köpte till mig förra veckan


Och två bilder på Angelica, Malin och Julia när dom var här en fredag och tjata lite
Bild 1: Malin och Angelica
Bild 2: Julia

sannas place

TjaTjaTja! Kom precis hem från Daniel och har precis packat upp min väska, lite onödigt för nu ska jag packa ner en massa i den igen. Ska till Sanna idag och spendera kvällen, natten och morgonen hos henne med 5 underbara brudar! Vad som händer vet jag inte riktigt men kameran ska jag ta med mig och hoppas på en del goa bilder på läckerbitarna. Hoppas ni får en kanon kväll, puss!



GOA!

..



♥♥

RSS 2.0