Annonser från BloggPartner

When you fall, I will be there to receive you

Hallå igen!

Kom precis hem från Daniel och sitter nu och käkar. Ska träna vid fem och innan det får jag väl städa lite eller något. Min helg har varit jättemysig, fredagen spenderades hemma hos Daniel och eftersom han var hemma själv hela helgen så sov jag där inatt också. Igår var det fest, maskerad med en hel hög goa människor och jag fick på mig ett par kaninöron, en fluga och en liten kanin svans. Idag har vi bara tagit det lugnt och ikväll får vi se vad vi hittar på, men vi kommer nog kolla på Beck filmen som börjar klockan nio :) Hoppas eran helg har varit bra, pusss!



Daniel ♥♥

fredags mys

Hejhejhejhej

Sitter nu med mamma och pratar lite i köket. Kom nyss hem från skolan, stannade även till i stan en stund med Frida. Ikväll ska jag till Daniel och mysa lite med han och imorgon väntas det fest! Bra början på ett lov, sen får vi se hur resten av det kommer se ut. Ska träffa några goa tjejer vet jag i alla fall och bara det är underbart. Nu ska jag snart hoppa in i duschen men hoppas ni får en grym Fredag precis som jag kommer få, pusss ♥



tidsinställt

Eftersom man nu kan tidsinställa inlägg på blogg.se så testar jag att göra det. För tillfället så tränar jag och antagligen ligger jag på golvet nu och är så trött att jag inte kan gå, så tycker det är fusk för er som läser detta nu och ligger nerbäddad i sängen och kollar på tv med en godis skål i handen, eller något liknande som jag nog känner för att göra nu! pussss



memories with you, is memories of my life




♥♥♥

(:

Nu säger jag faktiskt godnatt bloggen, hörs imorgon ♥

HAHAHAHA

det tog inte långt tid att öppna det, och från och med idag har jag bestämt mig att aldrig mera vara med på ett skolfoto!

tisdag

Hejsan Hejsan!

Sitter och väntar på Erika och Alexandra som ska komma hit och göra mig sällskap under kvällen, är hemma själv och tycker det är lite små tråkigt att behöva fråga och svara på ens egna frågor på kvällarna så jag tänkte att dom kunde komma hit och kanske svara mig om jag pratar. Nej, men det ska bli mysigt har inte träffat dom två bruttorna på ett tag nu! Under tiden som jag väntar tänkte jag öppna detta lilla brev som låg i brevlådan ..



skolfotot!  usch, ska ta en titt nu puss

Dagens






grön klänning HM
svart kofta JC
svarta tights

ibland händer det

Godmorgon världen!

Här ligger jag i min säng och bara njuter av att börja 12:40 :) Ska snart upp för att göra en liten macka sedan måste jag ta bussen till stan för att hämta min plånbok som Evelina kände för att passa i typ tre veckor. Två lektioner i skolan och det är redovisningar i mängder idag så jag ska bara sitta och lyssna, ganska skönt ändå. Sedan efter skolan får jag se vad som händer, kanske raggar med någon på en fika ;) Hoppas ni får en toppen dag, pussss



Här har jag det bra, skulle gärna legat kvar hela dagen, men nä, det går inte

F & A






Du är bra ♥

katten är alltid med

Jag och -->

ligger här i sängen och pluggar lite medicin och läkemedel


dagen, dagens och hela dagen

Hallå Hallå!

Kom nyss hem men medicin boken är redan framme, duktig tjej! tack. Våran rektor hade en lektion förut med oss och han är ganska skön, det är inte alla som kör lite Facebook på lektionerna, men det gjorde han. hahaha!



Lisa har tagit bilden.

För er som undrar så var detta en psykologi lektion och i detta läget var Facebook ett bra hjälp medel ;)



Idag hade jag på mig ett par vanliga svarta jeans från Gina Tricot och en vit " flagg tröja " från HoleBrook.

hjärta

Saknar mina brudar! ♥



Bilderna är från min födelsedag i Maj

kall söndag

Hallå där!

Just nu sitter jag och pluggar och jag tycker det är jätteroligt, fast nä. Dö tråkigt. Tur att Nine är inne på facebook och gör mitt liv lite roligare under tiden, gillar verkligen den bruden! Idag är det träning igen och jag har längtat hela veckan, ska bli skönt att få göra av med allt spring i benen som jag har haft sen i natt.

Men nu får jag plugga vidare, pusss

bruden har inget liv




morgon med gickan

Godmorgon girls and boys!

Sitter här i sängen och kollar på när Angelica mimar till en massa låtar, förstår att ni undrar om hon är bra ..  Men nej, inte så är svaret då :) Kvällen igår blev riktigt bra och vi hade väldigt trevligt och det var en del skratt som kom ut. God mat och fint sällskap klagar man aldrig på. Det blev inte mycket bilder med tror jag fick två stycken som jag kanske kan lägga ut sedan en del filmer på Malin när hon dansar och har sig, ;)  Men nu ska jag dra med mig Angelica ner för en go morgon macka, hörs sen puss

fredag night

Kvällen spenderas med mina goingar Julia, Angelica och Malin ♥

'

Denna veckans .. 

Måndag


Tisdag


Onsdag


Torsdag


Fredag


klicka på bilderna för att få dem större

Måndag: Grå tröja Gina Tricot samt svarta tights
Tisdag: Svart linne Hm, svart kofta JC, svarta jeans leggings Gina Tricot och rosa stövlar ( present )
Onsdag: Vitt linne Gina Tricot, svart kofta JC, gröna jeans leggings Vero Moda, bruna skor Scorett
Torsdag: Vitt linne Gina Tricot, svart kofta JC, bruna jeans leggings Vero Moda, svarta skor Din Sko
Fredag: Svarta jenas Gina Tricot, vitröd randig tröja Carlings

Fredagggggg

Tjeeeena!

Sitter i skolan med några knasiga brudar, väntar på lektion och äter lite polly av Robin. Ska hem för idag är det FREDAG vilket betyder helg och kvällen kommer jag spendera med Angelica, Malin och Julia ♥ Mysiga brudar, puss på er!

sol snö regn sol snö regn

Godkväll snyggingar!

Kom hem för en stund sedan efter en skön promenad med mor min. Idag var det skola som vanligt
sedan drog jag till DanneMannen en stund men så skulle han åka iväg och kolla på bil så då åkte jag hem.

Imorgon är det Fredag och då kommer jag även lägga ut vad jag har haft på mig i veckan, har inte haft den tiden denna veckan att göra det varje dag efter skolan för jag har haft en del plugg och mycket öva inför nästa veckas redovisningar så det är därför.
Nu ska jag fortsätta att kolla på  tv, hoppas ni får en mysig kväll ♥



gammmmal bild ..

snööööö

Då var snön i gång igen, vi gick ut på rasten snabbt för att kolla läget och då gick det att göra snöbollar :0
Inte okej detta, kanske borde klä mig lite bättre, skinn jacka idag var lite kallt faktiskt :) pusssss



Såhär såg det ut hos mig förra gången det var snö ..

'

Fina flickor sover, godnatt ;)

'


:)

Hallå där!

Kom nyss hem efter att ha varit i skolan och en stund på sjukgymnasten, duscha och käka snabbt och faktiskt städade lite, duktig som man är. För strax kommer Fredrik förbi för att umgås lite med mig, :)  Nä, men nu var det allt ett tag sedan så vi kände att det var dags nu så vi får snacka av oss lite. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, plugga kanske? fast nej, det är för tråkigt. Kolla lite på tv kanske, själv tycker jag det låter bättre! Pussss på er!

röd



Höstens färg: Min favoritfärg den RÖDA :)

Kappa från Bik Bok

skor

Anonym om skor:
vart är skorna ifrån? :)

Svar: Skorna är från Scorett :)

skor

Under 1000 kr



Under 500 kr


tryck på bilden






HTC

Hejhej!

Roligt väder det är ute idag, fick bli stövlar, stor varm jacka och ett parris till skolan förut. Regn regn regn, vad gör det för nytta? Okej det är bra för marken, träd osv men det räcker väl med en timmas regn då? Det tycker jag i alla fall. Medicinprov idag och jag hade inte övat något ungefär, kom på det igår när vi prata om det i skolan så försökte plugga mängder igår men somnade bara hela tiden så aa, hoppas det gick bra ändå :)

Just nu sitter jag faktiskt med pappa i köket och äter samtidigt som jag små kollar lite på ett skal till min HTC mobil. Har varit runt i alla affärer och det finns ingen som har skal till HTC Legend, men så finns det en sida på internet som säljer mobil skal som en kompis tipsade mig om och där sitter jag och kikar nu.



Det får bli någon av dessa, vilken vet jag inte men det är ett plus att det är fraktfritt ;)

Vet inte om jag är efter med denna sidan eller inte men för er som inte varit inne på den och letar skal så är hemsidan iaf:  http://www.skal-man.se/

Ska kolla vidare lite till innan jag tar mig en blöt prommmmiiss i regnet, puss!

höstsnyggt!







den gröna lite längre jackan
den höga ridskon
och den kortare lite klumpigare kängan

skulle även lägga ut en snygg stickad tröja men har inte riktigt koll på hur man printar på en mac data så lägger länken här under ..

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/florence-knitted-sweater-396173-14/

snippilopp

Denna veckan gör jag faktiskt såhär att jag lägger upp hela veckans klädsel på fredag, :)
Det blir lite svårt att hinna med det hela tiden så tar kort varje dag men lägger in det på bloggen
på fredag istället. Då har jag även lite mer tid att kolla igenom bilderna.

Idag var det en super tråkig dag i skolan, maten var slut, vädret sög, lektionerna gjorde mig trött och ointresserad och jag mår allmänt dåligt, får se om det blir skola i morgon. Det skulle vara bra om det blev det för jag har medicin prov men aldrig att jag har ett medicin prov på kroppen när min egna inte ens mår bra :0 Men men, ska plugga lite nu ändå och se ifall jag finner något att käka, mat är ju så gott! Hörs senare, pussss

..

Såå, ligger nu i sängen och kollar på Taking lives som går på 3:an. Har inte sätt den förut och tycker den duger hittills faktiskt. Har även träningsverk i hela kroppen känner jag och mina ben orkar inte lyfta sig när jag går i trapporna, men känslan är underbar. Idag var nämligen första gången på ungefär ETT ÅR som jag var på en riktig träning och tränade, underbart underbart! :) Men nog om det, ska kika vidare på filmen nu och tagga om för skolan, puss på er!





cause I can make a change on my own

I'm moving on and I'm gonna get stronger now and nothing will break me down
I will not give in to doubt those days are gone, I can be who I wanna be
start living my life for me, I believe that finally, I moving on

hela min helg i ett och samma inlägg

Halllåå där!

Förlåt för en kass uppdatering men har inte varit vid datan under helgen. Träffade Amanda
en stund i fredags och käkade pizza sedan kom Daniel. På lördag tog jag min cykel och trampade
ner till staden för en fika med min efterlängtade Lana. Det var jättemysigt att få träffa henne igen. Efter
några timmars fikande och prat trampade jag hem igen för att hämta pengar och cykla ner till staden igen
och hämta upp min kära vän Sanna. Det var allt ett tag sedan jag träffade henne också så jag hade bestämt
mig för att bjuda henne på lite tacos hemma hos mig, vilket blev väldigt lyckat. Mycket snack och skratt och
efter en trevlig kväll försvinner Sanna från mig hus för att traska vidare till sin buss hem, sorgligt. Så jag drog mig
bort till Daniel, ville inte vara hemma själv :D haha, mesigt.

Nu ska jag äta innan jag drar mig bort för ett försök på träning igen, skojskoj, pusss!

Igår med Malin ♥



Malin Karlsson ♥

därsom

Där har vi ju en av dom :)
Trevligt, trevligt ..
Tröjan är köpt från Nelly men märket är Only så den finns på Vero Moda också!


inte okej av mig

Hallå godingar, förlåt för en dålig uppdatering. Var med Malin hela dagen igår så det blev inte så mycket data och på kvällen kom Daniel så det blev inget alls. Har inte hunnit ladda upp mina bilder från kameran än så lånar några av Malins bilder så länge.



♥♥♥

Där har ni även gårdagens klädsel på både mig och Malin och idag eller imorgon kommer jag även lägga in bilder på mina två tröjor jag köpte.

mörkt?ljust?rött? kanske gult?

Äntligen, då var en frisörtid bokad!
Nu har håret växt en väldans massa och mina slingor bara hänger där och försöker se bra ut. Dom fattar
inte att dom inte ser bra ut längre :s Men nu har jag en tid bokad i alla fall. Problemet nu är att jag inte vet
vad jag ska göra med färgen. Vill bli brunhårig men det tycker ingen annan och min frisör vägrar att färga det brunt.
Jag har varit ljus så länge nu så vill hitta på något nytt, kanske lite bruna slingor? Bara ljusa? Lite av varje? Ja, vi ser vad som händer i alla fall. Men en förändring skulle inte skada ..



Ge mig någon av färgerna nu!

klagar inte

Godmorgon läsare!
Vaknade för en stund sedan och kände mig ganska pigg för en gångs skull. Är ledig idag
så ska inte klaga. Daniel sov här inatt men tyvärr var inte han ledig så han drog iväg till skolan vid åtta
och det var skönt att få somna om igen.

Nu sitter jag och väntar på att Malin ska komma hit efter att hon har slutat och vem vet vad vi hittar på. Haha, nä
men det blir säkert en hel del skratt som vanligt.
Ska se om jag kan få in bilder sen på mina nya tröjor så ni även får se hur dom ser ut.
Puss på er!




♥♥♥


Fredrik


Grattis min underbara vän! :)
Du finns alltid där för mig och gör allt bättre, du är underbar! ♥

HOPPAS DU FÅR EN KANON DAG! DET ÄR DU VÄRLD :D

kallt

Godmorgon där ute i det kalla!
Vaknade för drygt en timme sedan och ska snart ta på mig för att gå till bussen. Idag är det kallt
och jag fryser redan och nu sitter jag i soffan med en filt, detta är inte okej! Vill bara dra på mig min
extremt goa vinter jacka och några varma skor så jag slipper frysa. Men det går inte, jackan är på vinden
och dit går jag inte, hej spindlar säger jag då ..  och ett par varma skor vet jag faktiskt inte om jag har ??

Näää, men nu måste jag dra mig hörs sen pusss :)





bilderna är från förra året, promenix med Alexandra och övernattning i Uddevalla

ganska trött faktiskt



Sitter just nu i min vinterjacka och halv sover i soffan, vet inte riktigt vad det
är med mig idag men är så sjukt trött. Lutar åt en tidig sovning idag, fast nä
varför ska jag gilla tv'n så mycket? Inte okej, kommer ändå ligga framför den
ikväll tills jag verkligen inte orkar mer ..

nelly och ellos

Se där ja, då har tröjorna från Nelly kommit och jag har även fått ett brev från Ellos, undra vad det är i det :)


'




Si vis amari, ama
om du vill älskas, älska

it's never too late to be who you might have been









when things happen without a reason


HejHej!

Är hemma från skolan idag, mår inte riktigt bra. Så sitter här i sängen med läxböckerna framför
mig och bara kollar på dom. Vet inte riktigt om dom är värda att börja jobba med, så dom får ligga där en stund till.
Min helg har varit bra och jag har träffat massa underbaringar som jag inte träffat på länge. Så, så var det nu tillbaka till kikandet på OC, ha en bra dag :)




hej sjukan

Hejhej :)
Kom precis hem och sitter nu och väntar på att åka mot sjukhuset. Handleden fick sig en smäll igår så jag kan inte röra den, men det är säkert bara en stukning, jag hoppas på det. Skriversenarepusssålänge

lördag

Godmorgon där ute!

Käkade precis en redigt go frukost så adrenalinet bara pumpar så nu ska jag plugga hela dagen lång. Fast nä, kanske inte. Men lite plugg kanske det blir, eller nä jag vet inte. Det är ju så tråkigt :)  haha. Tänkte städa mitt rum idag för det händer ju aldrig annars och senare ska jag träffa Nine igen. Hoppas ni hade en bra Fredag och att ni kommer få en grym Lördag, puss!



Tell them all I know now, shout if from the roof top
write it on the skyline, all we had is gone now
tell them I was happy

.-.

Har haft en trevlig kväll och nu går jag och lägger mig, puss! :)


pshyy

Äntligen hemma efter en av mina kortaste dagar i skolan som blev den längsta. Eftersom
vi slutade dagen med en självförsvarskurs så var jag hemma strax efter halv sex istället för
strax efter halv tre. Lite små tråkigt men jag ska inte klaga, kursen var rolig och kommer
hålla på nu tio Fredagar framöver.

När jag kom hem såg jag att jag hade fått mitt CSN kort så är redan inne på Nelly för att inhandla lite och hittade faktiskt två tröjor som jag precis beställde. Senare ska jag träffa Nine, det var länge sedan nu och jag
saknar den lilla bruttan! Hoppas ni får en mysig kväll, puss på er! ♥



bild google

trött

Godmorgon!
Vaknade för en stund sedan och är helt slut, sjukt trött är jag just nu. Men men skolan
går ju före sovmorgon, :/ inte alls okej om ni frågar mig. Halv åtta bussen hemifrån
och tio i åtta från rece, värre kan det inte bli. Eller jo kanske, på onsdagar tar jag sju bussen
hemifrån och tjugo över sju från rece, det är värre!
Nej, men nu ska jag dra mig ner för att äta en bit måste tagga för självförsvarskursen ju ;)
haha, men vi hörs senare puss!

we are not like the others

Nu drar jag mig faktiskt mot sängen, måste ha en redigt go sömn nu så jag orkar självförsvarskursen imorgon. Tänkte nämligen vara bäst ;) haha, nä men sovgott goingar! puss

20.28

Det blev en go cykeltur upp till strömslund för en kaffe hos moster. Sedan var det bara att trampa hem igen för att göra i ordning en sallad tills imorgon för vi ska ha självförsvar efter skolan så behöver få i mig något. Min älskade Julia kom förbi en stund också, jätte mysigt att få träffa godingen igen! ♥ 

Nu ska jag byta om och packa lite, :)



underbar är du ♥

--

då tar jag med mamma på en cykeltur, hörs senare puss!


kroatien


VTILL TILLBAKA NU!

tryck på bilderna för att få dem större.



ameeenda

Tjeeena!
Sitter i skolan med Amanda och väntar på psykologi lektionen, sen är det bara
data kunskap kvar och efter det är det raka vägen hem.
pussss

sweeeet dreams

Har en del plugg att göra så det blir inget mera bloggande idag, men ni får sova så gott puss på er! :)

live for the moment


Hallå där!
Kom hem för en stund sedan och nu har jag precis ätit, ska snart plugga lite för det tar ju aldrig slut ..
Idag har jag bara varit i skolan och en snabbis på sjukgymnasten. Skadade ju mitt knä för ett år sedan så var tvungen att operara mig så nu stärker jag upp det.

---------------

Hahaha, inatt var det lite roligt faktiskt. Jag vaknade runt ett och hur har jag ingen aning om men jag trodde i alla fall att klockan hade ringt. Så jag gick upp och plattade håret, packa och tog på mig kläderna. Tyckte det var lite konstigt att mamma inte var uppe så tänkte väcka henne ifall hon hade försovit sig eller något. Men så såg jag på hennes klocka att den inte var sex utan ett. Då blev jag lite små sur faktiskt, kunde ha sovit vid det laget. Men jag gick och la mig igen och sov några timmar till, haha :) Har ingen aning om hur det gick till, men det äckliga är att min kompis hade gjort samma tabbe natten innan mig. Fy, lite små läskigt.




men aja, vi hörs senare! puss

tja hösten


16.18

Hej hopp!
Kom hem från skolan för en stund sedan och nu letar jag igenom hela kylskopet efter mat. Är
hemma själv och pappsen hade då inte lagat någon mat så får klura ut något riktigt lyxigt själv istället.

Skolfoto idag och kan inte säga att det gick bra, men det gör det ju aldrig så varför skulle det göra det idag? :s
Klassfotot fick vi inte se men hur skulle det kunna bli dåligt? ;)  klassen är ju underbar! haha, hörs senare!



skolfoto

Sitter i soffan nu och har lite små ångest för jag har skolfoto imorgon. Inget speciellt egentligen men det är klart man funderar på vad man ska ha på sig och hur håret ska vara. Toffs eller hängande? Linne eller tröja? Tights eller jeans? Så får nog gå upp sen och kolla igenom vad jag har, men är ganska säker på att jag kommer vara hel svart imorgon ändå. Men det är alltid kul att kolla runt lite. 



we take each day as it comes

dagens




skinn jacka
skjorta från gina tricot
vitt linne ( present )
jeans tights
svart skarf

plugg

Hallå! Sitter här i min säng och försöker plugga lite på min svenska skräcknovell som ska vara inne på torsdag men det verkar inte gå så bra. Fastnar framför facebook istället och nu även här på bloggen, inte okej  ..   FY MIG!
Ska ge det en chans till nu så jag kan få gå ut och springa sen, hörs senare puss :)

..


 

älskar dig ♥


dagens

dagens klädsel och dagens köp

skinn jacka
svart linne med en svart tröja över
skarf
jeans tights
svarta skor med nitar
och väska


svart kofta från hm 199 kr

tre trosor från gina tricot för 149 kr


brunt flätat skärp från gina tricot för "159 kr"


roligt var det


Ny duschad och go och även väldigt hungrig, ska göra mig lite mat tänkte jag och sedan äta upp den.
Har haft en underbart rolig dag tillsammans med Malin. Vi drog till överby en sväng och kikade och jag hittade lite små saker, bilder kommer strax. Sedan drog vi hem till mig och helt ärlig bara skratta. Vet inte riktigt vad vi hade för oss men sjukt roligt var det i alla fall, det är alltid skönt att få skratta av sig. Men nu blir det mat, hej så länge!

12.53

Hej igen! Bloggen var helt konstig igår så man kunde inte kolla på den och inte heller lägga ut något inlägg så jag får göra gårdagens inlägg nu. Min kära far fyllde år igår så ville bara säga grattis till honom inget mer. Var i Göteborg hela dagen igår med Daniel och det var mysigt. Och nu sitter jag och väntar på att få träffa min efterlängtade FisMalin! :)
Hörs senare, puss.




ett år


Ett år imellan



 

nu

 


nytt



Drog till stan snabbt efter skolan för att möta upp mamma och det slutade med en grön liten jacka. Det blev två snabba bilder hinner inte ta en massa nu nämligen, men det duger får vi hoppas.
Är lite små stressad nu för måste hinna städa mitt rum och hjälpa mamma med maten och även göra mig i ordning lite innan gästerna kommer. Men hoppas ni får en bra kväll! puss

 

vero moda 699 kr, det är även en pälskrage till som man sätter på luvan man jag har tagit av den för tillfället.


födelsedags barnet

Grattis älskling! <3




dagens

Godmorgon där ute!
Nu drar jag mig snart till skolan och tyvärr hinner jag inte ta kort med kameran och lägga in så det fick bli tre snabba från datans webbkamera :)  hoppas de duger så länge.  Pusss



svart skinn jacka
vitt linne
svarta jeans
svart kofta
( ganska svart idag ;) )
sen har jag min data väska med lite nitar på från gina tricot
och min Louis Vuitton väska

RSS 2.0