Annonser från BloggPartner

--

Nytt nytt, tack min underbara mamma♥



vill träna!



Jag klarar inte detta längre känner jag nu, jag måste få träna! Jag har inte spelat handboll sedan i början av september och jag har inte joggat på två veckor. Jag har inte tränat så mycket att jag varit helt slut på månader. Usch för att ha varit skadad och usch för att vara ny opererad. DET SUGER! Jag vill bara gå ut på planen och köra en redigt go match och när jag går av planen så vill jag att det ska kännas i hela kroppen att jag är helt slut, jag vill slänga mig ner på golvet för jag är så trött av att ha tränat och dricka upp en vattenflaska på en sekund för jag är så törstig.

Jag saknar friidrotten sjukt mycket också och vill bara ut på edsborg och springa 7 varv så fort jag kan, bara ta spjutet och kasta det tre mil bort och stampa hårt i marken så jag flyger över höjdhoppsribban som ligger på 2 m. Vill träffa alla goa människor som hela tiden gör en glad och ha en tränare som finns för en hela tiden och hjälper en för att bli bra på något man älskar. Jag vill ut på banan och visa att min teknik i att kasta spjut fortfarande finns kvar och att jag har viljan att fortsätta. Jag vill så mycket! Men kan jag utföra det? NEJ! För jag har varit skadad i över ett halv år och nu är jag påväg att bli bra igen men får inte göra allt förns om ett halv års mer väntan. Tills dess blir det rehab träning men hur kul är det? Inte kul alls, JAG VILL TRÄNA SKITEN AV MIG NU!






såhär ser mitt knä ut nu, jätterolig ..    eller inte


ETT ÅR SEDAN


du är min mardröm
du finns på riktigt
du har förstört mitt liv
du är förfan inte frisk



jag skulle vilja spola tillbaka tiden ett år exakt och hoppa över denna dagen


För alltid lever du kvar hos oss
Djupt inne i våra hjärtan
Det varma minnet av dig kan ingen ta
varken sorgen eller smärtan


Där sötvattnets vågor skumma
och himlen nuddar stranden
Du finns just där och överallt
liksom guldkornen i sanden


När fåglar kvittrar finns du i sången
Minnen av dig finns i jord och vind
Vem vet när det susar i träden
om det är du som smeker vår kind

19:04

Dagen idag blev som sagt en tur till överby med mamma och kusin, det har allt varit en trevlig dag med mycket skratt och goa snack. Jag köpte en klänning, en tröja och ett halsband men har inga kort på det så kan inte lägga in. Julius en tröja och mamma lite smått och gott.

Sedan åkte vi hem och nu ligger jag i soffan, somnade en stund förut är helt slut efter en dag på överby med kryckor :/  usch, alla dessa tabletter gör mig helt yr och illamående. Men men tillslut blir det väll bra. Vet inte hur kvällen kommer se ut, mycket tv och kanske ett besök av Erika om inte så blir det nog tidigt i säng.

Hoppas början på eran helg varit bra, pusss på er!


26 februari


Hallå alla lirare!
Vaken tidigt idag med, det är svårt att sova när knät gör ont hela tiden. Men på grund av all smärta så var går dagen väldigt bra ändå. Morfar kom hit och tog hand om mig och han är såååå go, först laga han mat till mig, senare tog han fram kakor och gjorde kaffe och så åkte vi till jätten och så köpte han en Ben & Jerry's till mig. Senare på kvällen kom det även en favorit hem till mig, hon trotsar det arktiska klimatet och promenerar hem till mig och in genom dörren kommer en insnöad Julia! ♥ hahaha åh vad jag älskar henne!

Dagen idag blir inte till att ligga i soffan som jag hade räknat med, nej för mamma slutar halv ett idag och ska dra med mig till överby så jag får gå lite med knät, usch fy och bläää kommer vara jobbigt och det kommer göra ont. Men men vad gör man inte för sin mamma när hon vill en väl?

Hoppas ni får en bra början på denna helgen, och var glada för att ni slipper ligga hemma med ett ont knää pusss på er!

SKOR


Har kollat runt på lite skor en stund nu, och hittat några jag skulle vilja ha. Problemet är att det inte gick ladda in alla par jag hittade så ni kan bara se 3 par av dom 9 par jag hittade. Men men vad ska man göra jag tror ni klarar er, kanske kan få in dom någon annan gång men här har ni tre av dom ..



Modekungen 699 kr


Nelly 199 kr


Nelly 399 kr

Sedan var det 4 par från Dinsko, 1 par från Skopunkten och 1 par från Stadium.

2009 vs 2010

Hallå goingar! ♥ Hoppas ni mår bra, själv mår jag mindre bra efter operationen igår. Känner mig yr och lite illamående och mitt knä gör mycket ondare idag än igår, för nu har det mesta av mitt smärtstillande jag fick igår försvunnit. Ligger i soffan nu för mor och far har åkt till jobbet och jag får inte gå i trappan själv, ifall jag svimmar. Så nu ligger jag och väntar på min morfar som ska komma och ta hand om mig, laga mat osv, bäst är han!

Så nu när jag ligger här i soffan och har ett ny opererat knä så ligger jag och tänker på att för exakt ett år sedan låg jag i Egypten och sola med ett helt oskadad knä, mitt egna goa knä. Känner att jag vill tillbaka dit NU!
Kolla på pyramiderna, dyka med delfiner, sola och bada, snorkla, äta god mat, sitta i poolbaren, åka till Kairo " som nu mera är ett av världens mest förorenade ställen " att bara vara i Kairo en dag är som att röka ett helt paket cigaretter. Men ändå vill jag tillbaka dit, och även tillbaka till allt det jag rabblade upp innan, åh ge mig sommar och sol nu!!






egypten 2009


operationen avklarad

Nu är jag äntligen hemma efter operationen och jag är redigt yr. Har fått floder av smärtstillande, bedövning osv. Men nu är det över och jag är hemma, mitt korsband var helt av och det som var bra är att inget annat var skadat. Ska försöka sova lite nu för jag är ganska trött, hoppas ni får en trevlig kväll själv ska man vara hemma och ta det väldigt lugnt pusss ♥

EN DAG

Idag är det bara en dag kvar tills det är dags för operationen, egentligen mindre för den sker halv åtta i morgon på morgonen menmen jag är gööööööööööööööööör NERVÖS! Har aldrig haft något problem med sjukhus, men nu känner jag att jag är lite skraj faktiskt, tänk om jag vaknar upp undertiden dom håller på :0 ,  nä det får inte hända, då avlider jag typ. Men nu ska jag inte vara sådan, jag ska snart duscha en gång till med skrubb & tvätt eller vad den hette för jag måste vara ren i morgon, måste även duscha med den en gång innan jag åker dit i morgon, usch fy bläää. Sicka regler, herregud.  Hoppas ni haft en bra dag ♥





:O:O:O:O:O:O:O

T V Å D A G A R

HaaJJHajj!  Dagen idag har varit chill, träffade Isabelle idag och det var lika mysigt som vanligt. Vi pratade och skrattade, samt sjöng och dansade lite, alltid lika trevligt att träffa henne. Vi lagade även mat och bakade lite och sedan drog vi ner till älvhögsborg. Isabelle drog på handbollsträningen, och jag får inte träna handboll än så jag och Frida gymmade lite. Nu är jag hemma och har nyss ätit och färgat ögonbrynen. Ska snart gosa ner mig framför tv'en och bara mysa.

Nu är det bara två dagar kvar till min operation och jag är lillenervös ..  :000000  Hoppas det går bra.
Hoppas även ni har haft en fin dag idag, pusss på er

en fråga, ett svar


vilken linje har du sökt?:)

Jag har sökt till ett gymnasium som ligger i Uddevalla som heter Plusgymnasiet. Då har jag sökt till en linje som heter Skydd&Säkerthet som går under Omvårnads programmet, det är en linje som är mera inriktad på dom som vill bli polis, ambulansförare eller helt enkelt vill jobba inom räddningstjänsten.

baby, don't worry

Nu ska jag snart gosa ner mig i min säng för att drömma mig bort i landet ingenstans, hoppas ni haft en bra helg och hoppas ni får en grym start på veckan i morgon. Det får i alla fall jag, för jag ska tillbringa dagen med världens bästa Isabelle ♥ puss på henne, och godnatt på er goingar!

 


in-snöad-typ



SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ! hur mycket snö ska det komma? går ju inte att göra något typ, för högt för att gå i, för mycket för att orka skotta så ingen skottar och då går inte bussarna och mamma vägrar köra någon stans, man varnas för att gå ut och måtse tillbringa dagarna inne, kul början på lovet ..






myyyyyys


osminkade, ofixade, lata och feta ..    go helg

 

 


3 dagar

Hallå goingar! ♥  vet att jag varit kass på att skriva nu men det kan bli så ibland, har inte varit så mycket framför datan och då är det lite svårt att skriva, ;D men nu sitter jag med den i knät och tänkte skriva lite .. Helgen har jag tillbringat med min kära vän Frida som alltid är lika kul. Vi har inte gjort något speciellt alls utan det har varit en lugn helg, ofixade och lata har vi varit.


Nu gör jag inget livligt alls utan jag ligger och degar i min säng och kollar på min första kärlek och försöker vara social på msn, var lite depp förut men som tur är har man en glad Sanna som skriver och gör en gladare ♥


 



pusss påååt


5 dagar kvar


HejHej! Inte skrivit så mycket nu det sista men har inte haft något speciellt att skriva men nu har jag inget bättre för mig än att få säga att jag hatar denna SNÖN! Vill att den bara ska försvinna, smälta bort från marken och göra plats för solen. Det är kallt och jobbigt med snön och det är inte alls kul att få snö i ansiktet hela tiden, skittråkigt.

Men ska inte sitta mer nu och ta ut mitt hat på snön utan jag ska dra mig ner för att äta lite mat, är jättehungrig har inte ätit något sedan i skolan. Hoppas ni får en bra helg i detta helvete till väder, pussss

7 dagar

EN VECKA KVAR EXAKT IDAG! :0

GRATTIS MAMMA

Idag är det ingen vanlig dag för det är min mammas födelsedag hurra hurra hurra! :D
Min mamma börjar bli stor nu, bara 5 år kvar till 50 haha





JAG ÄLSKAR DIG MAMMA! ♥♥


9 dagar kvar


Hallooj! Ligger nu i sängen och kollat tv med min mamma, det är spårlöst som gäller och kan säga att min mamma är gött inne i det. Idag har jag varit i skolan, sen tränat mitt knä på sjukis och efter det simmade jag med Erika. Så nu är jag helt slut. I morgon fyller mammsen år och så kvällen slutar med besök av nära och kära.

Nu ska jag gosa ner mig under täcket och kolla tv sovgott goingar puss


10 dagar kvar

Tjoooho! Dagen idag har varit lugn har inte gjort så mycket alls, har varit i Uddevalla och på torp, sen hem och fick besök. Senare kom Emma och nu väntar jag på mat. Ska snart göra mig i ordning för kvällen och gosa ner mig framför tv'en, hoppas ni haft det bra puss och godnatt ♥




alla hjärtans dag!

Hej allihopa! Håller på att göra mig i ordning nu för jag ska dra mig till Uddevalla. Men jag hoppas ni kommer få en helt underbar alla hjärtans dag idag goingar PUSSS


kärlekens dag

time för att nana


Kvällen har varit lugn och skön här hemma faktiskt, har bakat och lagat mat med mamma och det gick ju som det gick med bakningen, :) haha, sedan blev det tv resten av kvällen och den var också bra. Men nu ska jag sova och jag somnar inte med ett glatt humör idag tyvärr utan ett dåligt, hoppas ni haft en bra kväll goingar!  pusssar



 


allt löser sig



det löser sig nog det har det alltid gjort sen vi var barn och sprang omkring

ge mig sommar nu


Idag är det exakt ett år sen denna bilden är tagen. Då satt jag ute i Egypten i shorts och linne, och nu sitter jag inne med byxor och tjocktröja.



saknar egypten, vill tillbaka nu!  

" det svarta framför mitt ansikte satte jag dit för ett år sen, inte nu "


---


Hallå goingar! Nu är jag hemma efter trippen till överby med modern. Idag var det ganska mycket folk på överby så vi orkade inte gå så länge, så vi fixade mina klockor som hade gått sönder, handlade lite saker snabbt och sedan drog vi hem igen. Nu blir det till att städa lite sen gå en promenix. Kvällen sen blir lugn med god mat, pusss på er ♥


 
dagens slappklädsel, osminkad med en toffs på huvudet och en grå stor halsduk till
 
nu är det dags för lite färg, inte bara svart och vitt
 
hela och fina, " men tiden stämmer inte "
 
nytt och fint


13 Februari

Kvällen igår var helt okej, den spenderades i Skoftebyn tillsammans med Frida. Senare drog vi på fest som var sådär så det blev att vi drog hem lite tidigare. Idag blir det först överby med modern fixa mina klockor och köpa lite smink, sen i kväll blir det till att vara hemma. Mammsen ville inte vara själv hemma så jag får offra mig, ;D hoppas ni har haft en bra helg hittills i alla fall, pusss ♥

sleeeeeeeten

11 dagar

idag är det exakt 11 dagar kvar till min operation :0  spännnnnande ..

nationella

NU var nationella slut efter att ha suttit i mer än två timmar och skrivit om " när jag tog steget " rubriken var Allt möjligt! eller något. Skönt att det är över för idag nu är det bara att vänta på nästa men tills dess ska jag njuta av att jag inte har något pluggggg.


bild från Egypten som snart var ett år sen ..

idag är det exakt två veckor till min operation ..


Hej igen!
Sitter nu i soffan efter ett väldigt skönt träningspass, började med att jag och modern joggade runt 6 km sen när jag kom hem blev det lite styrka armhävningar, sit-ups, en sin övning typ och en övning till som jag precis glömde bort namnet på. Efter det blev det även en promenix till jätten och tillbaka så nu är mina ben helt slut, riktigt stolt över mig själv idag " en klapp på axeln ".


Kvällen blir lugn och den tillbringas med modern, det blir lite god mat och tv som väntar. Har inget plugg denna veckan och det är sjuuukt gött, men däremot har jag nationella och det diggar jag inte alls. Eftersom jag inte alls är bra i skolan och har inte turen på min sida så känner jag på mig att jag kommer misslyckas tyvärr, menmen så kan det vara får bara försöka se ljuset i det mörka, haha :)

Hoppas ni haft en bra dag, nu blir det god mat och tv pusss ♥  / anna


hur fungerar tellus?

Tjeeeeena! Sitter nu i skolan med Sara, Erika och Alexandra och har område, ska läsa lite om jorden och skriva lite hur den är och fungerar. Inte så roligt så därför bjuder vi på dessssssa, titta och njuuut goingar ♥





hahahaha goa tjejer ..

tagga


i morgon är det nationella prov och jag känner att det kommer inte alls gå bra, det börjar med svenska och jag är inte kung i svenska precis, :/  så försöker tagga lite nu som inte heller går så bra, inte nervös eller något. trodde jag skulle vara svinnervös men så är det inte.



sitter i soffan och taggar till nationella med denna puddingen, sååååå gooooo älskar han  (a)

helgen som varit

Så, nu har jag duschat färdigt och sitter nu och käkar tacos med mamma framför tv'en. Vi kollar på familjen annorlunda för det är den ända kanalen som funkar för tillfället vilket inte är så roligt. Det handlar om tre familjer som har typ 1000 barn var, lite små jobbigt kan jag tänka mig att det är.


Men i alla fall min helg har varit bra och den började med att jag spenderade fredagen hemma hos Frida som vanligt tillsammans med Frida och Fabian, mys. På lördagen var jag hos Frida nästan helga dagen sen drog jag till världens bästa Isabelle och prata ut och gosa lite med henne, hade saknat henne så! <3 .. Sen på söndagen drog jag till Göteborg med Julia för att hjälpa hennes bror att flytta, och det gick ju som det gick. Först gick vi på stan och shoppade i typ tre timmar sen höll vi upp några dörrar när dom bärde in allt i lägenheten sen la vi oss i Patriks säng och låg där resten av tiden. Men det var kul, alltid lika kul att träffa min lilla busjulia hon är så gooooooo! Hoppas ni hade en bra helg också ♥

det var min helg --


slööö

Tjena! Har precis kört lite styrka efter att jag har gått en promenad fram och tillbaka till sjukgymnasten, och nu är jag helt slöööö. Tänkte ta mig en dusch nu och tagga lite för nationella som börjar i morgon, så vi hörs senare puss goingar! ♥


time for sleeeeeep


HejHej! Ligger nu i sängen efter en sjukt slapp dag. Vaknade upp hos Frida och tillbringde dagen där, vi gjorde inte så mycket förutom att vi gick en promenad som a l d r i g tog slut, :)  Senare drog jag ner till stan för att träffa Isabelle sen hem käka och nu är jag här. Har inget kul alls att berätta så därför tänkte jag sluta mina ögon och drömma mig bort istället. Hoppas ni haft en bra helg kompisar puss




 

 


annakåå


inte bra

Hallå igen!
Nu har jag inte skrivit på ett tag men det har varit för jag inte haft tid och för att det inte funkat. Det har varit mycket i skolan nu det sista också, tre prov på två veckor + att nationella börjar nästa vecka. Kan inte på stå att jag diggar februari detta året. Det är inte bara skolan som är jobbig heller utan min operation sker nu den 24 februari :0  jätte nervös, tänk om något går fel.

Men men, dagen idag blir lugn och jag ska snart dra mig bort te Frida där jag även spenderar natten. Får se vad som händer tror att det blir en lugn kväll med god mat och mys, men man vet aldrig vad som händer tillslut. Hoppas ni haft en bättre vecka än mig och får en bra start på denna helgen pusss sötisar
bjuder även på dessa härliga bilder från syslöjden, malin, sara och jag haha
ni är underbara tjejer!

RSS 2.0